Тематичний тиждень Дослідів та експериментів

Педагоги комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 384 Харківської міської ради», модернізуючи освітню систему, використовують нові напрями освіти.

В групах дошкільного віку створені нові елементи предметно-розвивального середовища – STREAM лабораторії. Зібрано та систематизовано матеріали, інвентар для проведення досліджень за темами.

Малята мають вільний доступ до матеріалів в лабораторії та можуть провести дослідження, як організовано так і самостійно.

Щоб дослідницька діяльність дітей проходила не спонтанно, а організовано і систематично, педагоги зібрали картотеку дослідів за тематикою «Вода та її властивості», «Повітря», «Пісок та ґрунт», «Рослини фактори впливу».

З 25.10 по 29.10 в нашому закладі пройшов Тиждень дослідів та експериментів.

Діти дуже полюбляють проводити дослідження у своїхмаленьких лабораторіях. Великий інтерес у них викликає дослідження водички, піску, ґрунту, рослин та інших предметів. Адже саме дослідницька діяльність є провідною в дошкільні роки на рівні з грою, зацікавлюючи дошкільників різноманітними перетвореннями у природничій сфері та в різноманітному предметному світі.

Найголовніше завдання яке ставлять перед собою педагоги – виховувати малюків усебічно розвиненими, не байдужими до екологічних проблем, адаптованими до сучасного життя, творчими, щасливими людьми.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 118