/Files/images/097.jpg

На виконання ст. 20,21 закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" , наказу Мінистерства аграрної політики та продовольства України 01.10.2012 № 590 "Про затвердження вимог до розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)" із змінами , з метою забезпечення безпеки харчової продукції, продуктів харчування та ефективного функціонування системи НАССР у закладі дошкільної освіти з 20.09.2019 року введено в дію постійно діючі процедури, засновані на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)

це система управління, в якій безпечність харчових продуктів досягається шляхом аналізу та контролю небезпечних факторів біологічного, хімічного та фізичного походження починаючи від сировини до обігу та споживання готової продукції .

/Files/images/printsipy-khassp.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 45